Till Riksdagen/Regeringen!

Besviken

Är så jävla besviken och arg för att ni inte gör er av med Carl Bildt! Han har ju inte gjort något bra under de år han varit politiker! Vart han en är så ställer han till med något som bara visar hans lömskhet och svek mot Sverige! Vet ju att för många år sedan togs en spion i Sverige för att han sas ha förstört för Sverige. Varför inte sätta Herr Bildt i fängelse för det han gjort mot Sverige och andra länder så som Sudan? Det kan ni läsa om här!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14566849.ab

Centern! Hur i helvete tänkte ni när ni kom på idén om att sänka ingångslönerna för ungdomar? Vad tjänar till exempel Annie Lööf? Om ni istället sänker era löner med 20 -25 % så borde arbetslösheten minska för då kan man lägga pengarna på att hjälpa det land ni styr! JUST NU!

Vad vill ni med politiken ni kör med?

Är det inbördeskrig för att folk i världen ska tycka synd om er eller är det revolution ni vill ha?

Ni är på god väg åt det hållet när ni inte ser till arbetarna utan bara till de rika och till diktaturländer!

Tänk om ni kunde göra något för oss som arbetar inom vården som till exempel att ge oss mer pengar så att när ni själva blir äldre slipper ättestupan!

Ni har sänkt skatterna så mycket och höjt era egna löner att det inte finns något över till att betala våran statsskuld! Om ni betalar statsskulden istället för att gå med i någon Euro-pakt så hade ni vunnit fler röster.

Höj skatten någon procent och sänk era löner och ge de behövande inom vård/omsorg en chans i livet.

Skulle ni vilja hjälpa människor i krigsdrabbade områden i världen måste ni agera direkt och inte flera veckor efteråt. Ni vinner inget på det!

Måste säga igen att jag är jävligt trött på att oppositionen inte säger något utan bara gnäller i efterhand om olika ärenden!

Löfven! Öppna munnen och säg vart du står och vad du tycker! Vi som har planer på att rösta vid nästa val måste ju få en ärlig chans att veta var du står!

Vi bor i ett land med tryckfrihet och åsiktsfrihet! Iallafall tills man öppnar munnen och säger eller skriver något som inte politikerna gillar. Då ska man helt plötsligt se över de lagarna!! Varför inte låta Sverigedemokraterna komma till tals? De har faktiskt ganska bra ideér på hur man kan stoppa grov kriminalitet!

Funderar på varför Lars Ohly slutade eller blev bortvald? Han var ju den som vågade säga vad han tyckte. En mycket bra politiker!

Som jag ser er politiker i riksdagen och regeringen så känns det som att smurfarna har mer röster och vågar ta för sig mer!

ALL MAKT ÅT FOLKET

Annonser
Tidigare inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: