Tankar om svält!

Varför bryr sig fler om att det är 20 tonårs tjejer som svälter sig för att de tror att de kan bli modeller än vad som bryr sig om alla svältande barn i Sverige,Ryssland, Östeuropa i stort, Afrika? Det dör cirka 37 ooo barn om dagen i Afrika!

Läste en blogg precis skriven av Charlotte Rudenstam där hon tar upp ämnet om Afrika och om ni vill läsa hela så följ länken!

Bilden är från hennes blogg!

http://lustochliv.blogspot.se/2011/10/hur-kan-du-tjana.html

Fattar inte varför man får lov att sända program som tv3 som har topmodel och sån skit! Helt ärligt så tror jag det är sånt som får tjejer till störst del att banta och nära svälta sig!

Om regeringen istället för att ha Sverigemöte och andra möten där det frossas i mat och dryck som är betald så skänk den maten eller köp mat för pengarna och skänk dem till behövande i Sverige först och främst, men även till dem i Afrika.

Ge dem inte bara mat i Afrika utan lär dem att använda sin mark och hjälp dem att bygga kanaler för indragning av vatten osv så ska ni se att de snart kan ta hand om sig själva och hela världen tjänar på detta!

Det fanns en grupp av människor ledna av bland annat Bob Geldof och de gjorde Live AID konserten på 80-talet som hjälpte jättemånga i Afrika. Tänk om man kunde få till en sån konsert nu i sommar där artister ställer upp gratis för den goda sakens skull!

Vilka skulle ni vilja vara villiga att betala för att se?

ALL MAKT ÅT FOLKET

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: