Arbetslös i Sverige!

Som många vet har ju arbetsförmedlingen gjort sitt och de som jobbar där borde kanske få känna på hur det känns att vara arbetslös! Tror inte många vet det!

 Är själv inte arbetslös, men känner flera som är det och de berättar hur dåligt bemötta de blivit på arbetsförmedlingen och andra bolag som uniflex, Lernia och ett par andra! Hoppas på att man aldrig blir arbetslös och behöver gå igenom det som de går igenom!

Har även fått massa kommentarer från arga ”rasister” som säger att invandrarna tar våra jobb!!

Vilka jobb tar dom? De tar de jobb som du inte vill ha iallafall så som städare hemma hos någon eller städar trappuppgångar,sjukhus och de kör taxi! Vill ni rasister ha de jobben?

Har en kompis vars far är utbildad ambulanssjukvårdare i Pakistan, men när de kom till Sverige fick han inte jobba som det på grund av att de inte tyckte hans utbildning var tillräcklig! Han jobbar idag med att städa sjukhus korridorer!

När jag senast behövde ambulans så satt jag och pratade med en av sjukvårdarna och han berättade att han inte har mer än en undersköterska utbildning!

Detta var på 1990-talet och mycket har förändrats sen dess jag vet, men det jag ser är fortfarande att invandrare med bra utbildning får ta städjobb och andra jobb som inte de arbetslösa vill ha!

ALL MAKT ÅT FOLKET

 

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: