KUKEN! part 1

Rika människor är nog de fulaste som finns, titta bara på de uppnäsade jävla asen som tror de är bättre än oss andra! Fattar dom inte att de har gjort sitt här?

Hoppas när vi byter regering om senast 2 år ( hoppas på omval i höst ) att de sparkar de rika asen i röven och vräker dom från deras lyxvillor och river dem och bygger radhus. Det skulle sitta fint att se de rika jävlarna få det piss genom att om låsa in de som klagar och höjer de rösten och tycker synd om sig själva eller sin familj blir det tvångsvård och sedan förflyttning till något krigsdrabbat land där de kan vara minröjare!

Vad händer i Sverige då frågar ni och det kan jag berätta lite snabbt! Vi blir självförsörjande på både kött, mjölk,vete och vi har våra naturtillgångar som kan ge oss el då de rika inte har råd att ta bort kärnkraftverken. De skulle förlora för mycket på det så bara därför borde man skrota dem direkt!

Reinfeldt och alliansen har nog gjort sitt! Det känns som om de inte längre vet vad de ska säga och va dom än säger så är det bara tomt prat! Förstår dom inte att de inte ska lova för mycket?

Har dom inga föräldrar som lärt up dom hur man ska uppföra sig?

ALL MAKT ÅT FOLKET

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: